Friday, 8 July 2011

Bubye LEO ..

ehem.. Leo bakal diberi pada org, sbb mak x nk bela die lagi.. sebab mak kate "dasar kucing x sedar diri.. berak sane, berak sini... aku xnk la bela hang lg, nyah kau dari sini..!! " ikutkan aku pon x nk die lg, coz x larat cuci taik die hari2.. errgghh.. hope org y bakal jaga die ni, jaga la die leklok.. ( berat hati gak la nk lepas kn die ) hurm... nothing to say la.. bye Leo.. :'(


 

bubye naughty boy

Thursday, 7 July 2011

Cepat la habis cuti sem ni..

warrgghhh...!! lagi seminggu je tinggal nk habis kn cuti sem ni bai.. OMG..! can't wait la nak start new semester.. wohoo.. my mind aku da set nk study balik, dgn azam y fresh, dgn perangai baru, dgn idea baru, dgn kawan baru.. (i guess so.. ) dgn itu, dgn ini la, bla bla bla.. huhuhu.. ecxited x t'hingga jadi nye, ngeh, ngeh, ngeh.... tp nk menunggu seminggu ni, mcm lama sgt.. haih.. sgt bosan cuti sem ni.. seriusly.. i'm so f******g bored dude..!! (sorry for that word) dgn x kemane n rutin yang sama setiap hari.. SETIAP HARI..!! n kene marah ngan mak dgn sebab yang sama setiap hari.. SETIAP HARI..!! (saja p'besarkn word's tu, HAHAHAHA..) mati kutu jadi nye ..bole diakatekn mmg xde life dlm mase sbln lbh.. huhuhu.. dengan harapan besar ini, aku m'harapkn cuti sem ni, cepat2 la habis.. sbb aku x sabar nk b'gossip ngan girlfriend2 aku, nk jumpe mber sekampus.. can't wait to see u guyz, really miss it .. can't wait la nk balik s.alam, hahaha.. erm.. story about my pointer.. ump, alhamdulillah.. kekal x b'ganjak sng cite la, hahaha.. open new sem, nk buat betol2. sem lepas jgn dikenang, aku anggap sbg tauladan dalam hidup..  hee.. ump, aku rase smpai sini je la kot , hahahaha.. 




that's all :)

Wednesday, 6 July 2011

yeah..!! congratulation elecoldxhot..


hey.. congratulation to this crew ELECOLDXHOT.. that was so awesome guyz, so hot man..!! pergh.. kali ni diorg mmg diorg gempak.. mcm x sangka diorg bole jadi juara.. ( xsangka erk ) hahaha.. I do enjoy with ur performance, m'buatkn mata aku tidak lekang dari kaca tv..muahahaha.. aku x tau nk cakap cam ne lg. korg mmg the best crew on this showdown. i support u guyz 80%, ngeh ngeh ngeh .. bkn ape, aku ade gak support kat crew2 lain ,hee... yeah.!! congrats again.. and i hope u guyz success oke .

that's all :)  

Hari2 kene bising .. ^.^

seronok sgt kene bising ngan mak aku ari2.. hahahaha.. jahat nye aku. b'tapa derhaka nya aku smpai begitu skali aku bole buat mak aku bising kat aku hampir setiap hari, seriusly.. tanpa dipedulikan oleh jiran2 sebelah, mak dok peeekik tiap2 pagi nk kejut aku.. aku ni buat  mak aku mcm alarm plak nk kejut kn aku.. kejam2.. hahahaha.. xde la aku kejam mcm tu, aku cume liat skit nk bgn pagi2, sbb dalam cuti sem ni aku cume nk bantai tido lbh je, hahaha.. klu bab keje umah ni pon mak aku pon ade bising2 gak. bkn aku x kemas umah ke ape.. aku sbnr nye fed up nk kemas umah hari2. cuba lah kot mane pon kemas, umah ttp akn b'sepah. mmg x sah dalam mase 1 hari.. y sepah kn umah tu die jugak. hahaha.. mak marah la kot mane pon, lia cume bole buat baru ketuk baru b'jalan. x larat la cam ni sebenar nye. lagi 1 , mak aku pantang aku dduk dalam bilik. haiya.. itu mau bising juga ka..? apa aku bole kat dalam umah ni.. aku da jd x senang ddk au.. haiya.. mother2.. name pon anak dara mesti la ddk dalam bilik.. klu aku ank jantan mmg aku merayap entah kemane.. hahaha.. lg pun aku buat mak aku bising tiap2 hari ni bukn nye nk sakit kn ati mak.. tp cume itu y bole buat aku rindu bile aku b'jauhan ngan mak.. so.. bile da kene bising hari2 kite da jd t'biasa.. bila da b'jauhan.. rase pelik plak .. hee..

ps; thank to Allah coz give me Mak y sgt garang.. kerna setiap perkara y aku dimarahi, m'buat kn aku sentiasa mengingati die .. 


that's all :)