Saturday, 4 June 2011

exam da dekat.....

screen monitor masih terang lg ditgh2 malam, mate masih lg kuat nk menongkat g ni.. punye la degil.. 
ntah bila nye kau mau kecundang? jam telah menunjuk kan pukul 4.10 pagi.. tetap x bole lelap lg??
ape yang kau cari pg2 buta ni?...
 xde ape y dicari .. cube rase ngantok tu xde lg.. nk kate masalah tu, tidak ler.. sume nye baik2 belaka..
biarpon org dok b'perngai ngan aku.. but i'm still cool man .. 
exam n semester break it's getting near now n i'm totally not 100% get ready for the exam ..
wahh , sgt2 rilekx yew..?? cuti blum lg da byk rilekx, ahahahaha... xde la rikelx sgt pon. study ttp study. 
mende bkn main2 da.. (ade gak kesedaran XD) but ... i need u guys too..
doakan aku n wish me luck for final exam ni .. 


Belog Belog Belog.. XD

hahahaha.. ape la sgt kn, buat pertama kali nye t'buat jugalah dan t'hasillah gak belog ni. x excited pon nak bikin mende alah ni, saje2 je merepek and merapu bukan2 kat dalam belog ni . so, any story about my life or experience aku or kutuk2 org ke (alamak) or cite psl what so eva la kn, aku share2 kat sini je la .. n hopefully, do u guyz enjoy read my belog ni walaupun x seberape ni (so humble).. biase la budak br buat katakn, hahaha... 
so keep in touch, i'll do my besht.. !!