Sunday, 1 January 2012

Sunway Story ..

Assalamulaikum and Happy New Year to all mangsa2 teranaiya , i mean my followers . hahaha.. Semalam aku keluar pergi ke Sunway Pyramid, dengan kawan2 aku and termasuklah ehem2.. Tujuannye nak cari
kerongsang.. tapi hajat dihati tak kesampaian .. so , mase jalan2 ... i look at him (ehem2) and i say " u.. i think u should by a new sweater , i want to see something new on u " and he said "erm .. it's not important la syg ~" . Well , a few second later " how about Varsity? nampak cool bila u pakaikan  , hahaha .. " and he said again " ok , i like Varsity too , jom cari ".. Nak diceritanya disini , punya la lame nak cari Varsity ni. aku tawaf satu Sunway semata2 nak cari baju tu .. Ya Allah , punye la susah .. Tapi , sedang tengah melilau mencari baju tu .. skali terpandang la 2 couple ni .. Pergh !! MasyaAllah , apa nak jadi manusia sekarang ni , si anak dara pakai baju nampak pusat , yang betina pakai baju yang jantan punya (pengkid) . Memang seronok budak2 laki ni tengok kalau dah awek pakai gitukan  . Kalau la bangsa lain , aku tak kisah , itu hak orang kafir .. But , ini melayu beb .. !! Ok, aku terus kan lagi pejuangan aku cari Varsity dan akhirnya aku mengalah .. Sebab tak jumpa , too bad .. Then , member aku ni masuk la kedai The Face Shop nak cari pencuci muka . Aku jumpa satu perfume ni , wangi nye bau die .. Kebetulan , perfume aku dah lame habis . Malas plak nak kuar kan duit , so.. aku panggil si ehem2 ni , " u , wangi tak ?" ehem pun cakap "wangi.." aku ngan tak tau malu nye pun tanya " u tak nak belikan tuk i ke ?, heee ." lalu ehem2 pun b'kata " u nak ke , kalau nak amik la ." Dan akhirnya


Tadaaa ~~~ Kini ia berada di dalam tanganku , nyahahahaha ... 
Thankx a lot coz buying me a perfume ^.^

Malas plak nak menaip , hahahaha... Btw, ending of the story .. Nak cari kerongsang pon da dapat , nak cari Varsity , still lagi tak dapat .. Now... Baru sekarang ye ... baru la aku jumpa kat mana nak cari Varsity ni ..But i will be there sooooooonnn , wait for me yah !! muaahahahahaha !!! 

Sunway Story ..

 Assalamulaikum and Happy New Year to all mangsa2 teranaiya , i mean my followers . hahaha.. 
Semalam aku keluar pergi ke Sunway