Tuesday, 22 November 2011

I Miss You Boyish ='(

I'm totally miss my cat.. Today story is about my lovely cat yang dah mati akibat keracunan .. Sangat menyayat hati bagi aku , sebab aku sayang gila kat kucing yang ni .. Seriously , he's so special for me .
Ya Allah , aku rindu gila kat kucing aku yang sekor ni . Aku rindu nak manja2, aku rindu nak main ngan dia.. Urghhh !!! Kenapa dia pergi terlalu cepat ?
Kecomelan kau membuatkan aku rasa tenang .. Last aku bersama ngan dia after Raya Aidilfitri , siap bawak dia balik kampung .. Bila tengok balik semua gambar2 die , tiba2 rasa rindu kat dia .. Aku nak dia balik !!! Aku rindu sangat kat kau BOYISH ... ='(




i wish you were here ...... 

Sketsa Colour Pensel

Situasi antara kakak dan adik .

Adik : kakak, cube akak teka yang mane purple n yang mane biru ( sambil menunjukkn colour penselnye )
Kakak : yang ni la biru, yang ni la purple, itu pun tak tau ke ? ( sambil tunjuk colour yang betul )
Adik : tak , akak salah .. yang ni la purple n yang ni la biru ( biru ke purple , purple ke biru )

Kakak nya tidak puas hati dengan jawapan adik nya itu .. maka, die mengambil colour pensel tersebut dan mencuba warna diatas kertas..
Ternyata betol la jawapan adiknya tadi ..

Kakak : pandai ye nak kenekan kakak .. hahahahaha...
Adik : hehehehe..