Monday, 15 August 2011

aku join cinemini.. huhuhu..

raya nk dekat poase x abis lagi.. semangat nk raya mmg xde .. ntah la rase semangat nk beraya tu xde.. hurmm.. bored. oke, aku nk cite skit la kat sini.. last week ade mesyuarat terbesar untuk fakulti aku, iaitu fakulty art and design. tujuan mesyuarat tu buat sbb nk cr ajk2 baru n pengerusi baru tuk handle satu event besar cam grammy award kate kan.. tp mmg best jugak la. bkn slalu kitorg dpt wat anugerah besar2an ni.. nk cite disini, aku pon terlibat same event ni. ouh ya, event ape erk ? hahahaha.. ini lah event CINEMINI.. wah..!!! huhuhu.. last semester aku x join event ni, just dtg tgk je la.. hahaha. tp best seh, sbb ade artis jew, lalalalala.. semasa pelantikan tu, aku telah dilantik menjadi ajk bahagian makanan. makanan??? mmg terbaik, mmg aku suke.. tp bkn aku y nk jd pon, member aku ni la y p sebut name aku, adoi... da sebut name aku pon salah. da bg name slh, aku pon ngan bangga nye b'diri nk tunjuk muka aku kat org  ngan name y slh sebut tu .. hahaha..org2 y knl aku ni pelik la knp aku bgn .. hahaha.. tu nasib bek x kecoh dewan kuliah tu . lalalala.. selepas mesyuarat tu baru la bg name aku y betul2.. huhuhu.. so, lepas ni aku sure bz giler, sbb nk kene handle event ni . tp sorry guyz, sbb aku x dpt nk huhahuha ngan korg sbb aku bz ngn assgnmnt n also event.. warghhhh....!!!