Sunday, 30 October 2011

thank you and thank you !

post ni saya tujukan pada sahabat aku.. En.Amirul Faiz. ya.. even kita baru je kenal. tapi hutang aku pada budi kau, mmg aku tak kan lupakan..
aku tak de niat nak p'gunakan kau, tapi masalah2 aku yang tak dapat aku selesaikan dah macam menyusahkan kau, aku sekarang dah m'jadi serba salah dengan kau skrg ni . sorry dude. satu hari nanti aku akan balas jasa baik kau macam mane kau buat baik kat aku selama ni ..
thankx a lot pal.

ouh ya.. dude, nnt, bila aku da pro skit bawak kete, ajar la plak aku cam ne nk bawak kete laju2.. hee~
even bahaya , kau tau kan aku ni cam ne.. x bagi pon x pe, kau bawak la tuk aku oke ? hahahaha.~~

thank you awok ~